Webmail toegang

Op de afbeelding links ziet u verschillende manieren om uw webmail te benaderen.
Via /webmail komt u op de standaard webmail applicatie uit, dit is meestal Roundcube. Wilt u echt  een specifieke versie, dan kan u kiezen uit /roundcube of /squirrelmail. De laatste heeft de meeste mogelijkheden, maar is grafisch minder aantrekkelijk dan Roundcube.
U logt altijd in met uw email adres en wachtwoord.
Uw mail blijft op de server tot uw computer deze binnenhaalt, werkt u via Imap, loopt u mail synchroon met portable of PC

Voorbeeld Roundcube Webmail: